lucas wonen | Postbus 1123 | 3860 BC | Nijkerk | Tel: +31 (0)33 258 77 74 | info@lucaswonen.nl

Diensten LUCAS WONEN ONTZORGT

LUCAS WONEN behartigt ook uw Financiële Administratie en/of Technisch beheer en Meer van uw huurobject. Voor als u daar zelf niet aan toekomt of gewoon geen omkijken naar wil hebben. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor: Advies bij Energiebsparende maatregelen Bouwbegeleiding bij onderhoud, verbouw en styling voor verkoop en verhuur o.g. Risicomanagement Mogelijke module opties:

Financieel Administratief beheer. (FA-Beheer)

1. De noodzakelijke correspondentie met huurders. 2. Innen van de huurpenningen. 3. Beheren van waarborgsommen 4. Opstellen van servicekostenafrekeningen en verrekenen met de huurder. 5. Jaarlijks indexeren van de huurprijs conform het woning waarderingsstelsel / indexering CBS 6. Verwerken van de huursubsidie aanvragen. 7. Versturen van herinneringen bij betalingsachterstand. 8. opstellen van de huurafrekeningen en het uitbetalen van de geïncasseerde huurpenningen 9. Indien noodzakelijk incassoprocedures opstarten en verzorgen.

Financieel Technisch beheer. (FT-Beheer)

1. Aannemen van klachten en storingen. 2. Verzorgen van klein onderhoud en oplossen van storingen. 3. Beheren van en het toezien op onderhoudscontracten. 4. Periodieke inspectie van de woning. 5. Aan- en afmelden van energieaansluitingen bij leegstand en verhuur. 6. Verzorgen mutatieonderhoud bij leegstand, om spoedige verhuur te bevorderen 7. Woonadvies op maat om wooncomfort en verhuurbaarheid te bevorderen. 8. Energie advies, Energiemanagement en duurzaamheidbeleid.

Energie Beheer.

Elk huis is anders, elke bewoner / eigenaar stelt zijn eigen eisen, daarom is een goed advies maatwerk. Wilt u uw wooncomfort verhogen en besparen op uw energieverbruik, laat u dan door ons adviseren. Zo weet u precies welke maatregelen voor uw huis en woonwensen het beste zijn. Naast een zorgvuldige fysieke waarneming kan een gedegen advies niet bestaan zonder te meten. Meten = weten! U kan hierbij onder andere denken aan: Vochtmetingen Thermografie Luchtdichtheidsmeting Rookproeven voor het opsporen van luchtlekages

Bouwbegeleiding.

Wij adviseren en begeleiden bij onderhoud, verbouw en restylen van uw woning(en). Door onze bouw- en stylingbegeleiding worden woningen in perfecte conditie gebracht voor o.a. verkoop of verhuur Onze ervaring zorgt ervoor dat dit proces soepel verloopt.

Risicomanagement.

Voorkom discussie bij bouwwerkzaamheden nabij uw woning. Wordt er in de omgeving van uw woning gebouwd of gaat u zelf (ver)bouwen, heeft u last van zwaar verkeer?, dan kan het zinvol zijn de huidige situatie van uw woning of belendingen vast te leggen en te monitoren. Risicomanagement bestaat o.a. uit: Quick scan vooropname / na-opname deformatiemetingen (hoogte en xyz metingen) scheurwijdtemeting trillingsmetingen geluidsmetingen

Afspraak voor een vrijblivende offerte.

Voor een kostenbegroting naar wens maken wij graag een vrijblijvende afspraak. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig door uw contactgegevens te mailen naar info@lucaswonen.nl Na ontvangst nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.
lucas wonen Onroerend Goed Management